Over ons

Declaro is ontstaan vanuit de klantbehoefte van middelgrote tot grote organisaties om hun medewerkers te ontzorgen en het declareren van ritten makkelijker te maken.

Medewerkers die met hun eigen (prive) auto rijden voor hun werkgever mogen woon-werk of zakelijke ritten declareren. Het is alleen wel een heel gedoe voor hen om deze ritten allemaal handmatig bij te houden en vervolgens maandelijks te declareren.

Voor de organisatie zelf is het vervolgens ook een heel gedoe om alle declaraties te verzamelen en administratief te verwerken.

Declaro biedt een totaal oplossing waar zowel de medewerkers als de werkgever worden ontzorgd. De medewerkers krijgen een GPS Tracker die zij in hun auto insteken waarna de rittenregistratie automatisch verloopt. Via de Declara website of smartphone app selecteren ze alle zakelijke en/of woon-werk ritten en versturen deze 1 keer per maand digitaal naar hun werkgever. De werkgever ontvangt alle declaraties in een centraal loket en verwerkt deze met 1 druk op de knop.

Declaro beschikt over een divers team van ca. 15 technisch specialisten, een uitgebreide ervaring met ritregistratiesystemen en een technisch platform dat al jarenlang operationeel is en zich bewezen heeft in de praktijk. We komen bij je langs om je wensen in kaart te brengen, richten de software vervolgens voor je in en we bieden begeleiding in de vorm van een pilot project tot je zeker weet dat het goed werkt en alles naar je zin is.

Eindresultaat voor jou als klant is een goede, betrouwbare rittenregistratie voor alle medewerkers tegen een zeer concurrerende prijs en een goede online dienstverlening.