Features

Declaro richt zich op organisaties waarvan de medewerkers met hun eigen auto zakelijke kilometers rijden en deze vervolgens moeten declareren bij hun werkgever. Onze klanten maken het hun medewerkers super eenvoudig om hun kilometerdeclaraties in te dienen.

Iedereen vindt het vervelend om alle ritjes bij te houden. Het is gewoon irritant werk maar toch noodzakelijk om alle declaraties te kunnen indienen. Maar het komt niet altijd uit en soms wordt gedacht die ritjes registreer ik later wel. Vervolgens weet je eind van de week natuurlijk niet meer precies waar je allemaal heen gereden bent. En je zag er al tegenop om alles op een rijtje te gaan zetten. Het gevolg is een rittenoverzicht waar je echt even voor moest gaan zitten, waar je geen zin in had en wat uiteindelijk ook nog eens niet helemaal klopt.

Hoe fijn zou het zijn als dit niet langer nodig zou zijn?

Onze oplossing

Uw medewerkers hoeven niet langer met de hand alle zakelijke ritten bij te houden om deze eind van de maand te kunnen indienen. Met Declaro biedt u ze de complete oplossing waarmee het super eenvoudig wordt om zakelijke kilometers te declareren. Sterker nog, ook de verwerking van de ingediende declaraties door uw medewerkers op de salarisadministratie wordt super simpel en efficiënt. Het bespaart hen zeeën van tijd en levert u meer rendement op.

Hoe werkt het?

Iedereen die met enige regelmaat zakelijke kilometers rijdt krijgt van de werkgever een GPS Tracker. De GPS Tracker is kant en klaar en kan de medewerker zelf in zijn auto steken. Vanaf dat moment worden alle ritten geregistreerd. Aan het eind van de maand logt de medewerker in op zijn afgeschermde Declaro omgeving. Hij selecteert alle zakelijke ritten en declareert deze met 1 druk op de knop. Het totaal aan kilometers en vergoeding wordt doorgezonden. De salarisadministratie ontvangt alle kilometerdeclaraties en verwerkt deze ook geautomatiseerd.

  • Volledige begeleiding bij (pilot) implementatie
  • Trainingen & documentatie
  • Op maat ingericht
  • Maandelijkse voortgangsrapportages

We hanteren een projectmatige aanpak op maat met precies wat jouw organisatie nodig heeft.