Lancering

17 november 2020

Afgelopen maanden waren we druk met het opzetten van onze nieuwe website maar nu is het dan zover. Per vandaag lanceren we Declaro.

Declaro is erop gericht om zakelijk gereden kilometers op heel eenvoudige manier te kunnen declareren.

Dit kan zijn voor medewerkers die woon-werk en zakelijke kilometers bij hun werkgever mogen declareren omdat ze met hun eigen prive auto rijden.

Dit kan ook zijn voor bedrijven die de zakelijk gereden kilometers van hun werknemers kunnen declareren bij hun opdrachtgevers.

Declaro is een nieuw initiatief, maar wij als organisatie zijn niet nieuw. Wij houden ons al sinds 2007 bezig met GPS Tracking & Tracing en automatische rittenregistraties. Voor ca. 40.000 voertuigen wereldwijd administreren wij de actuele locaties en afgelegde routes.

Toch vonden wij het nodig om met een nieuw initiatief te komen speciaal voor het op eenvoudige wijze kunnen declareren van ritten. Het is wel zo prettig dat je als organisatie je medewerkers in staat stelt om hun kosten per kilometer te laten verhalen op hun werkgever of opdrachtgever. En dit moet zo eenvoudig mogelijk, want van het voeren van een uitgebreide administratie waarbij je elke rit handmatig moet registreren wordt niemand blij.

Met Declaro worden alle ritten automatisch geregistreerd en bijv. aan het eind van de maand zijn ze met 1 druk op de knop als declaratie in te dienen. Als organisatie kies je welke kilometervergoeding van toepassing is. Als medewerker vul je je vaste werkschema in, zodat de ritten automatisch als woon-werk, prive of zakelijk worden opgeslagen. Handmatig aanpassen kan ook; bijvoorbeeld via onze iPhone of Android app.

Kortom, we hebben het geprobeerd zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. En dat konden wij doen omdat wij een nieuw initiatief hebben gelanceerd dat zich volledig richt op de declaratie van gereden kilometers.

Interesse? Laat het ons vooral weten!